Багц3-Рапс170г, Байгаль 170г
Шингэн болгохын тулд шилтэй зөгийн балаа бүлээн усанд хийнэ. Зөгийн балыг 40°C-с дээш халааж болохгүй. Энэ нь таны зөгийн балны чанарт нөлөөлнө. Нарны шууд тусгалгүй дулаан газарт байлгавал шингэрнэ.
Өрөөний температурт.
ЯМАР Ч ЦЭВЭР ЗӨГИЙН БАЛЫГ 1 НАС ХҮРЭЭГҮЙ ХҮҮХДЭД ИДҮҮЛЭХГҮЙ БАЙХЫГ АНХААРНА УУ.
Зөгийн бал нь фруктоз ба глюкоз гэсэн хоёр үндсэн байгалийн сахар агуулдаг. Фруктоз нь ууссан хэвээр байх хандлагатай байдаг ч глюкоз нь уусах чадвар багатай тул талсжих нь илүү хялбар байдаг. Глюкоз уснаас салах үед зөгийн баланд жижиг талстууд үүсдэг.
Нүүр
Ангилал
Хямдрал
Профайл