Бэлгийн багц

Багц3-Рапс170г, Байгаль 170г

Талсжсан зөгийн балаа хэрхэн шингэн болгох вэ?

Шингэн болгохын тулд шилтэй зөгийн балаа бүлээн усанд хийнэ. Зөгийн балыг 40°C-с дээш халааж болохгүй. Энэ нь таны зөгийн балны чанарт нөлөөлнө. Нарны шууд тусгалгүй дулаан газарт байлгавал шингэрнэ.

Зөгийн балыг хэрхэн хадгалах вэ?

Өрөөний температурт.

Зөгийн балыг хүүхэд хэрэглэж болох уу?

ЯМАР Ч ЦЭВЭР ЗӨГИЙН БАЛЫГ 1 НАС ХҮРЭЭГҮЙ ХҮҮХДЭД ИДҮҮЛЭХГҮЙ БАЙХЫГ АНХААРНА УУ.

Зөгийн бал яагаад царцдаг вэ?

Зөгийн бал нь фруктоз ба глюкоз гэсэн хоёр үндсэн байгалийн сахар агуулдаг. Фруктоз нь ууссан хэвээр байх хандлагатай байдаг ч глюкоз нь уусах чадвар багатай тул талсжих нь илүү хялбар байдаг. Глюкоз уснаас салах үед зөгийн баланд жижиг талстууд үүсдэг.

Нүүр
Ангилал
Хямдрал
Профайл